Hardveres bővítés

Laptopok, asztali számítógépek gyorsítása memória és meghajtó cseréjével, bővítésével. Szükség esetén javaslatot teszünk új eszköz beszerzésére.

Szoftveres problémák kezelése

Operációs rendszerek, programok telepítése. Levelezőrendszerek beállítása, irodai és felhő alapú szolgáltatások integrálása, frissítések kezelése.

Mobil eszközök támogatása

Ismeretlen néhány funkció vagy nem találsz pár beállítást, esetleg lecserélnéd eszközeidet? Keress minket bátran, segítünk a navigálásban és a tájékozódásban!

Számítógépes hálózatok

Egy gyors és jól működő számítógépes hálózat beállítása összetett feladat. Spórolj időt, mi egyedi igények alapján optimalizáljuk a már kiépített vezetékes vagy vezeték nélküli hálózatot.

 

IT mentor szolgáltatás

Szeretnél jobban érteni az informatikához? Szeretnéd, ha némi tapasztalatot szereznél innovatív alkalmazások használatával? Szeretnéd, hogy mentorként felfrissítsük IT tudásodat pl. a hatékonyabb napi munkavégzéshez? Tegyél velünk egy próbát, garantáltan magabiztosabb leszel az informatika világában!

Üzleti IT támogatás

Számítástechnikai eszközök szakszerű bővítése, gyors távsegítség, infokommunikációs tanácsadás. Google Workspace és Microsoft 365 felhő alapú szolgáltatások bevezetése, támogatása. Mobilflotta és vezetékes szolgáltatások kezelése, technológiákkal kapcsolatos szakmai konzultáció.

Egyediség

Támogatás

Újratervezés

Megoldás

Egyszerű megoldások problémás esetekre

Áraink, amit a támogatásért cserébe kérünk

Nem akartuk megbonyolítani a kapcsolatfelvételt, ezért szimpla egyszerűséggel fogalmaztuk meg a célcsoportokat. Egyszerűen és kategorizálva választhatod ki, hogy milyen jogi státuszú partnerként köszönthetünk. Mi nem rejtjük el az árakat, ugyanakkor különböző csoportosítással, de egységesen kezeljük a partnereinket. 
 

 

* Alanyi adómentes (AAM), a szolgáltatást nyújtó vállalkozás kisadózó.
* Az árakat a felhasználók természetes vagy jogi státusza határozza meg.
* A munkavégzést követően az elszámolás 15 perces egységekben történik. 
Adószámmal nem rendelkező magánszemélyek vehetik igénybe.

Otthoni felhasználó vagy és elakadtál folyamatokban, nem működik megfelelően a számítógéped, szoftveres problémával találkoztál? Nem szeretnéd elveszíteni fontos dokumentumaidat és féltve őrzött fényképeidet? Mindenre van ötletünk és megoldásunk, keress minket bátran!

A szolgáltatás ára1: 4.000 Ft/óra*

 

Csatlakozz azon vállalkozókhoz, akik már évek óta megelégedéssel veszik igénybe szolgáltatásainkat. Túl vagyunk már több sikeres projekten, melyek egyes vállalkozások fellendülésében fontos szerepet töltöttek be. Az elavult rendszerek kivezetése és az újak bevezetése extra lendületet adnak azáltal, hogy a korszerű és költséghatékony rendszerekkel rugalmasan igazodnak például a partnereik megváltozott igényeihez is. 

A szolgáltatás ára: 6.000 Ft/óra*

 

Az üzleti igények egyeztetése mentén megtaláljuk a leginkább járható utat, hogy a KKV szektorban működő cégek a korunknak megfelelő, strukturált informatikai rendszerrel rendelkezzenek. A felhasználók napi szintű informatikai támogatásában évtizedes tapasztalattal rendelkezünk, amikor szükséges, segítünk. A korábbi tapasztalataink alapján jól tudjuk, hogy mennyire fontos jó rendszerben dolgozni. A megfelelő IT háttér olykor a siker kulcsa is egyben!

A szolgáltatás ára: 8.000 Ft/óra*