30

2020-11

Megújult külső, részletes tartalom

A fejlesztéseinkkel nagy hangsúlyt fektetünk partnereink professzionálisabb kiszolgálására, ezért úgy gondoltuk, hogy a korábbi törekvéseinket kiterjesztjük és így a folyamatosan fejlesztett szolgáltatásaink mellett egy új, letisztult felülettel is meglepünk. 

Szeretnénk megkönnyíteni a választást, újrafogalmaztuk a szolgáltatásaink bemutatását és leegyszerűsítettük a kapcsolatfelvétel folyamatát. A szellősebb elrendezés könnyebb átláthatóságot is biztosít és egy helyen adunk lehetőséget az ügyfélportálunk elérésére, valamint a támogató szoftver letöltésére, amely segítségével könnyen elérhetjük a problémás eszközöket.

Blogot indítottunk, ahol szeretnénk minél hasznosabb információkat megosztani Veletek, de egyben lehetőségünk nyílik hírek megosztására is. Ha érdekel az IT világa, netán kiváncsi vagy a technológia adta lehetőségekre, akkor kövess minket Instagramon, LinkedIn-en. Már a Google térképre is felkerültünk, folyamatosan frissített elérhetőségeinket és a szolgáltatásaink nyújtására biztosított "nyitva tartásunk" idejét is megtalálhatod. Bízunk benne, hogy érdekes bejegyzésekkel szolgálhatunk a jövőben!

Örülünk hogy velünk vagy és támogathatunk!
Szeretettel üdvözlünk, ha most ismerkedsz a szolgáltatásainkkal!

AJTIsupport